Meer info over SexyAddict
Ik ben echt seksverslaafd en zoek iemand waar ik dat op mag botvieren. Welke man durft het aan? Ik ben een moeilijk te temmen tijgertje, maar dat zal je echt niet erg vinden als we eenmaal in beland zijn.
Naam:
SexyAddict
Leeftijd:
29 Jaar
Woonplaats:
Noardeast-Fryslan
Provincie:
Friesland
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Simonette
44 Jaar · Utrechtse Heuvelrug ·
ik ben Simone, ben alweer veel te lang vrijgezel..Sta open voor een hoop dingen en ben niet vies van extreme sex.. Ik ben niet wanhopig opzoek zoek dus wel iemand die me met respect behandeld.
Geile vrouw wil kenns maken
Amberboe
40 Jaar · De Friese Meren ·
In het noorden van het land is echt niet veel te beleven. En mijn man wil mij ook niet meer geven wat ik nodig heb. Saaie mensen hoeven ook niet te reageren wil wel wat leuks doen namelijk.
Eenzame moeder wil contact
PrettyBeauty
32 Jaar · Waadhoeke ·
Als je dit leest dan ben jij vast en zeker ook niet graag alleen. Ik heb een druk leven, ben met veel dingen bezig maar ik mis toch wel die warme knuffel en die arm om me heen.
Leuke milf wil ontmoeting
Knufffieh
43 Jaar · Helmond ·
Gek op knuffelen ben ik en dan bedoel ik niet met mijn knuffelbeer, maar ik zoek een echte knuffelbeer, een man die daar ook gek op is, je mag best wel een beetje mollig en groot zijn;-)
Leuke vrouw wil daten
Jorrie
24 Jaar · Leiden ·
Zonder seks wil ik niet en daar begint het nu wel heel erg op te lijken. Ik had al vroeg een vriend en dat was prima. Ik ben nog steeds stapelgek op hem. Maar hij heeft een jaar geleden een ongeluk gehad, hij is vanaf zijn middel verlamd.
Geile tiener wil chatten
Err:Conn