Meer info over Tijgerhart
Echt leuk dat je even mijn profiel komt bekijken, dat betekent dat ik toch nog een beetje in trek ben;-) De laatste tijd voelt dat namelijk niet altijd zo. Mijn ex heeft me keihard laten vallen en probeer nu weer wat op te krabbelen dus hoop op wat gezelligheid samen.
Naam:
Tijgerhart
Leeftijd:
34 Jaar
Woonplaats:
De Wolden
Provincie:
Drenthe
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Mamam
45 Jaar · Almere ·
Ik ben een single moeder altijd druk in de weer met de kinderen. Ik wil nu wel eens ontspannen met een lekkere kerel die ook weet hoe dat hij een vrouw moet verwennen.
Single vrouw wil afspraakje
Mnon
50 Jaar · Venlo ·
Van de overgang heb ik geen last en ik sta nog volop in het leven. Ik hou van mannen die weten wat ze willen en eerlijk durven te zijn. Eerlijkheid duurt immers altijd het langst.
Eenzame oma wil ontmoeting
Sussan
71 Jaar · Midden-Groningen ·
Ik ben al wat ouder, maar ben nog steeds zo geil als vroeger, en wil ook graag weer genieten van seks. Ben jij die potente man die mij eens flink onder handen wil nemen?
Eenzame bejaarde wil afspreken
Subjelia
33 Jaar · Watermaal-Bosvoorde ·
Het liefste vind ik hier een dominante man, aangezien ik zelf behoorlijk onderdanig ingesteld ben. Ik houd ervan om aangepakt te worden, wel alleen in de soft sm, geen harde sm, pijn, bloed, te extreem etc.
Leuke milf wil afspreken
Lilprinces
38 Jaar · Puurs-Sint-Amands ·
Drie maanden sta ik nu droog en nog geen enkele man heeft me kunnen verleiden om een keer de nacht met hem door te brengen. Hoop hier een sexy man te vinden die ik leuk en knap genoeg vind om mee te spelen.
Leuke moeder wil emailen
Err:Conn