Meer info over Maaikehappy
wil heel graag nieuwe mensen leren kennen, nieuwe vriendschappen opbouwen of als we het echt goed kunnen vinden kan er bekeken worden of wij een stapje verder zullen gaan. Ik ben gewoon niet gemaakt om het alleen maar bij 1 vriend te houden.
Naam:
Maaikehappy
Leeftijd:
44 Jaar
Woonplaats:
Amersfoort
Provincie:
Utrecht
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Marciallaa
37 Jaar · Rotterdam ·
De relatie met mijn jeugdvriend is al jaren gaande, we laten elkaar vrij en dat is ook wel nodig gezien de potentie problemen die hij heeft. Wil met jou een enerverende relatie aangaan die is gericht op intimiteit.
Lekkere moeder wil daten
Bi_Gabriella
35 Jaar · Zwolle ·
Ik ben Gabriella en heb een leuke vriend. Ik heb me aangemeld omdat ik via hier een leuke vrouw zoek waar ik is lekker mee kan daten. Mijn vriend weet dat ik bi ben en heeft er ook geen probleem mee dat ik me hier heb aangemeld, hij vind het
Lekkere milf wil daten
Candlight
49 Jaar · Haarlem ·
Ik hou van tedere sex en dat graag een hele dag of nacht. Een snelle wip zoek ik zeker niet het mag van mij echt wel een tijd duren met een uitgebreide massage vooraf!
Single vrouw wil daten
SmokeMe
26 Jaar · Lochristi ·
Roken het geeft me een kick. Onbeschrijfelijk. Wie houdt er ook van?
Eenzame jongedame wil daten
Subjelia
33 Jaar · Watermaal-Bosvoorde ·
Het liefste vind ik hier een dominante man, aangezien ik zelf behoorlijk onderdanig ingesteld ben. Ik houd ervan om aangepakt te worden, wel alleen in de soft sm, geen harde sm, pijn, bloed, te extreem etc.
Leuke milf wil afspreken
Err:Conn