Meer info over Koekwaus
Ik ben sexverslaafd, ik ben altijd super geil en kom vaak en snel klaar. Iemand die mij bij kan houden moet ik nog zien te vinden. Ik geef de hoop niet op.
Naam:
Koekwaus
Leeftijd:
36 Jaar
Woonplaats:
Uithoorn
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Reinabuiten
27 Jaar · Midden-Groningen ·
Zoals vele jonge meiden van mijn leeftijd heb ik nog wel een aantal dingen die ik graag zou willen doen. En is het niet moeilijk om te raden dat spannende plekjes daar ook bij horen. Heb jij dat al wel eens gedaan?
Lekkere jongedame wil sexdate
Nicoole
34 Jaar · De Wolden ·
Alles wat lekker is daar hou ik van, van chocolade tot aan seks, of misschien wel een combinatie van, vind het leuk en spannend om te experimenteren.
Eenzame milf wil afspraakje
Rondvrouwtje
44 Jaar · Geldrop-Mierlo ·
Mensen kunnen altijd zo goed oordelen over iemand die iets te zwaar is, bij mij zal ik een klein beetje uitleg gaan geven. Ik heb een aandoening met mijn klieren, daarom ben ik ietsjes zwaarder dan normaal. Maar ach, mijn motto is, take
Geile vrouw wil afspreken
XAnnelicious
30 Jaar · Nijmegen ·
op zoek naar jou! Ik heb een heel gezellig leven, vermaak me prima, goede baan, eigen huisje maar geen leuke man om me heen die mij af en toe kan helpen mijn gedachten te verzetten;-) en wie weet meer!
Jonge milf wil daten
Benbi
39 Jaar · Oldenzaal ·
Ja je leest het goed..ik val ook op dames. Sommige mensen zeggen dat ik niet kan kiezen maar zo erg is het niet hoor. Ik vind het gewoon fijn om af te wisselen. En misschien wel te combineren een keer.
Jonge moeder wil afspreken
Err:Conn